Доставки - Drinx.bg

Доставка

ДОСТАВКИ: 

Доставките за град София се изпълняват от фирмата в рамките на пет работни дни, като в повечето случаи доставката става на следващия работен ден след пускане на заявката. За поръчка над 100 лв. доставката е безплатна - клиентът плаща само стойността на поръчката! При поръчка под 100 лв. цената на доставката, която се заплаща от клиента, е 5 лв. За всяка точка в страната извън София, доставките се извършват от куриерски фирми. Срокът на доставката зависи от населеното място. За по-големите градове е в рамките на пет работни дни, като най-често заявките се доставят в рамките на 2 работни дни. Клиентът заплаща цената на доставката, която също варира в зависимост от населеното място и тарифата на предпочетената от Вас куриерска фирма. За цената на доставката извън гр. София можете да се информирате и на нашите телефони :

0894 260 775

Поръчка по телефона  

Стъпка 1: Намиране на вашият продукт

Можете да намерите вашият продукт в сайта, използвайки методите, описани по-горе, или можете да се свържете с колега от нашия екип, който с удоволствие би Ви помогнал  и улеснил.

Стъпка 2: Поръчка на вашият продукт

За да поръчате по телефона трябва да се обадите на следните Drinx телефони:

0894 260 775

 

Стъпка 5: Плащане

Плащането става:

В брой при доставка - стойността на стоките се заплаща в брой на служител на фирмата в момента на доставката.
В случаите, когато доставката се извършва от куриерска фирма, заплащането на поръчаните стоки се извършва в момента на получаването им, като се заплащат и разходите за куриерската доставка.
    3.  По банков път – информацията, която Ви е необходима (банка, банков клон, номер на сметка и т.н.) се появява автоматично, когато изберете този начин на плащане.

Райфайзен банк

RZBBBGSF

BG26RZBB91551007503781

Ако сте предпочели този начин на плащане, поръчката Ви ще бъде активирана за изпълнение след получаване на потвърждение от банката, че плащането е извършено. Срокът за доставка при този начин на плащане, предпочетен от Вас, започва да тече, след като се получи потвърждение за извършено плащане.